"De inzet van deze verkiezingen was enkel of die ordelijk verloopt of niet", zegt Noels aan Het Nieuwsblad. Volgens Noels is die uitstap trouwens al begonnen. Zo slagen de Grieken er nu al niet meer in bedrijven in harde euro's te betalen. "Belgische bedrijven als UCB en Agfa-Gevaert konden op een bepaald moment niet anders dan zich in staatsobligaties te laten betalen. Nu slikken ze de verliezen ervan."

Noels wil ook het idee de wereld uit dat de doorsnee Belg nog geen euro verloren is aan wat in Griekenland gebeurt. "We zijn met zijn allen al zeker 3 à 4 miljard kwijt aan geld in pensioen- en andere fondsen waar ook Griekse obligaties in zitten waar het land slechts een deel van terugbetaalt." (Belga/TE)

"De inzet van deze verkiezingen was enkel of die ordelijk verloopt of niet", zegt Noels aan Het Nieuwsblad. Volgens Noels is die uitstap trouwens al begonnen. Zo slagen de Grieken er nu al niet meer in bedrijven in harde euro's te betalen. "Belgische bedrijven als UCB en Agfa-Gevaert konden op een bepaald moment niet anders dan zich in staatsobligaties te laten betalen. Nu slikken ze de verliezen ervan." Noels wil ook het idee de wereld uit dat de doorsnee Belg nog geen euro verloren is aan wat in Griekenland gebeurt. "We zijn met zijn allen al zeker 3 à 4 miljard kwijt aan geld in pensioen- en andere fondsen waar ook Griekse obligaties in zitten waar het land slechts een deel van terugbetaalt." (Belga/TE)