Voor Sarkozy kan de film niet op een slechter moment komen. Een jaar voor de Franse presidentsverkiezingen is het bijzonder slecht gesteld met zijn populariteit. De nieuwe film over zijn race naar de macht dreigt van hem nu ook de risee van de internationale gemeenschap te maken. Dit weekend kon Frankrijk al kennismaken met de trailer van de film.

Sarkozy was allerminst gelukkig met wat hij zag. "Dit bevalt ons helemaal niet," zei een raadgever van de president tegen de Britse krant The Daily Telegraph.

(EE)

Voor Sarkozy kan de film niet op een slechter moment komen. Een jaar voor de Franse presidentsverkiezingen is het bijzonder slecht gesteld met zijn populariteit. De nieuwe film over zijn race naar de macht dreigt van hem nu ook de risee van de internationale gemeenschap te maken. Dit weekend kon Frankrijk al kennismaken met de trailer van de film.Sarkozy was allerminst gelukkig met wat hij zag. "Dit bevalt ons helemaal niet," zei een raadgever van de president tegen de Britse krant The Daily Telegraph. (EE)