Kister, destijds kikvorsman van de Franse geheime dienst DGSE, maakte zondag excuses op de nationale tv-zender van Nieuw-Zeeland en deed zijn verhaal op de Franse website Mediapart. Hij gaf toe betrokken te zijn geweest bij de bomaanslag op 10 juli 1985 in Auckland in Nieuw-Zeeland.

"Ik bied mijn excuses allereerst aan aan de familie van Fernando Pereira, in het bijzonder zijn dochter Marelle. Ik noem het een ongelukkige dood, terwijl zij het zien als een moordaanslag", zei Kister in het interview van een uur.

Kister, destijds kikvorsman van de Franse geheime dienst DGSE, maakte zondag excuses op de nationale tv-zender van Nieuw-Zeeland en deed zijn verhaal op de Franse website Mediapart. Hij gaf toe betrokken te zijn geweest bij de bomaanslag op 10 juli 1985 in Auckland in Nieuw-Zeeland. "Ik bied mijn excuses allereerst aan aan de familie van Fernando Pereira, in het bijzonder zijn dochter Marelle. Ik noem het een ongelukkige dood, terwijl zij het zien als een moordaanslag", zei Kister in het interview van een uur.