Een Belgische vrouw, die in Kenia werd ontvoerd en een week lang werd gegijzeld, is terug vrij. Dat meldt het federaal parket donderdag.

Het gaat om een Belgische, die al 15 jaar in Kenia woont. Ze werd zaterdag 19 september ontvoerd en gegijzeld. De gijzeling is achter de rug. De vrouw is gezond en wel, maar ging door een zware beproeving, aldus een woordvoerster.

Meer informatie over de gijzelnemers en de omstandigheden zijn nog niet bekend. Het federaal parket geeft donderdagochtend een persconferentie.

De familie van de vrouw woont in het Brugse.

Een Belgische vrouw, die in Kenia werd ontvoerd en een week lang werd gegijzeld, is terug vrij. Dat meldt het federaal parket donderdag.Het gaat om een Belgische, die al 15 jaar in Kenia woont. Ze werd zaterdag 19 september ontvoerd en gegijzeld. De gijzeling is achter de rug. De vrouw is gezond en wel, maar ging door een zware beproeving, aldus een woordvoerster.Meer informatie over de gijzelnemers en de omstandigheden zijn nog niet bekend. Het federaal parket geeft donderdagochtend een persconferentie. De familie van de vrouw woont in het Brugse.