Het gaat mogelijk om de stoffelijke resten van een gezin dat op mysterieuze verdwenen is en sinds drie weken vermist wordt, meldde het tv-station BFM donderdagavond.

Buren hadden de politie attent gemaakt op de raadselachtige verdwijning van het zeskoppige gezin. De vader had voordien gezegd dat hij een geheim agent voor de Verenigde Staten was en in het kader van een getuigenbeschermingsprogramma moest onderduiken. Het gezin zou naar Australië emigreren, zeiden de ouders.

Het parket van Nantes maakte donderdag bekend dat een been gevonden was onder het terras van het huis. "Het onderzoek naar de onrustwekkende verdwijning gaat in de richting van vrijheidsberoving en moord", aldus procureur Xavier Ronsin. Volgens de procureur was het gezin "onbesproken".

De 50-jarige vader, 49-jarige moeder en vier kinderen van 13, 16, 18 en 21 jaar oud verdwenen op 4 april. (Belga)

Het gaat mogelijk om de stoffelijke resten van een gezin dat op mysterieuze verdwenen is en sinds drie weken vermist wordt, meldde het tv-station BFM donderdagavond. Buren hadden de politie attent gemaakt op de raadselachtige verdwijning van het zeskoppige gezin. De vader had voordien gezegd dat hij een geheim agent voor de Verenigde Staten was en in het kader van een getuigenbeschermingsprogramma moest onderduiken. Het gezin zou naar Australië emigreren, zeiden de ouders. Het parket van Nantes maakte donderdag bekend dat een been gevonden was onder het terras van het huis. "Het onderzoek naar de onrustwekkende verdwijning gaat in de richting van vrijheidsberoving en moord", aldus procureur Xavier Ronsin. Volgens de procureur was het gezin "onbesproken". De 50-jarige vader, 49-jarige moeder en vier kinderen van 13, 16, 18 en 21 jaar oud verdwenen op 4 april. (Belga)