Chirac was met zijn vrouw Bernadette op vakantie in Marokko, maar is intussen terug in Parijs. "Hij werd opgenomen in het Pitié-Salpêtrière-ziekenhuis", aldus de echtgenoot van zijn dochter Claude. "Hij blijft de volgende dagen in het ziekenhuis."

Volgens een bron die dicht bij Chirac staat, is de oud-president bij bewustzijn.

Van 1995 tot 2007 was Chirac president van Frankrijk. Sinds 2007 werd al verschillende keren opgenomen in het ziekenhuis. Eind vorig jaar nog moest hij twee weken in het ziekenhuis blijven omdat hij sterk verzwakt was. De laatste jaren was hij nog amper in het openbaar verschenen. (Belga/JH)

Chirac was met zijn vrouw Bernadette op vakantie in Marokko, maar is intussen terug in Parijs. "Hij werd opgenomen in het Pitié-Salpêtrière-ziekenhuis", aldus de echtgenoot van zijn dochter Claude. "Hij blijft de volgende dagen in het ziekenhuis." Volgens een bron die dicht bij Chirac staat, is de oud-president bij bewustzijn. Van 1995 tot 2007 was Chirac president van Frankrijk. Sinds 2007 werd al verschillende keren opgenomen in het ziekenhuis. Eind vorig jaar nog moest hij twee weken in het ziekenhuis blijven omdat hij sterk verzwakt was. De laatste jaren was hij nog amper in het openbaar verschenen. (Belga/JH)