Dat melden verschillende Franse media.

Le Drian is al het derde lid van de regering, na Barbara Pompili en Thierry Braillard, dat zich achter Macron schaart. Macron nam zelf ontslag als minister van Economie om voor het presidentschap te gaan.

Macron doet het de jongste tijd steeds beter in peilingen, maar is net als zijn concurrenten François Fillon en Marine Le Pen niet onbesproken. Justitie in Frankrijk opende vorige week een onderzoek op verdenking van favoritisme, bij een verplaatsing van Macron naar Las Vegas in januari 2016.

Dat melden verschillende Franse media.Le Drian is al het derde lid van de regering, na Barbara Pompili en Thierry Braillard, dat zich achter Macron schaart. Macron nam zelf ontslag als minister van Economie om voor het presidentschap te gaan.Macron doet het de jongste tijd steeds beter in peilingen, maar is net als zijn concurrenten François Fillon en Marine Le Pen niet onbesproken. Justitie in Frankrijk opende vorige week een onderzoek op verdenking van favoritisme, bij een verplaatsing van Macron naar Las Vegas in januari 2016.