Topman Lakshmi Mittal bezondigt zich aan "chantage" en "leugens", hekelde de Franse minister van Industriële Vernieuwing Arnaud Montebourg het bedrijf donderdag op televisiezender France 2. "Dat is wat er nu in België gebeurt. Vanavond heeft hij aangekondigd dat hij finaal zijn engagementen niet naleeft."

De minister van Industriële Vernieuwing ontwaart een "methodologisch probleem" bij de Indiase topman van de staalgigant. ArcelorMittal wil ook een site in het Noord-Franse Florange deels sluiten. (Belga/TV)

Topman Lakshmi Mittal bezondigt zich aan "chantage" en "leugens", hekelde de Franse minister van Industriële Vernieuwing Arnaud Montebourg het bedrijf donderdag op televisiezender France 2. "Dat is wat er nu in België gebeurt. Vanavond heeft hij aangekondigd dat hij finaal zijn engagementen niet naleeft." De minister van Industriële Vernieuwing ontwaart een "methodologisch probleem" bij de Indiase topman van de staalgigant. ArcelorMittal wil ook een site in het Noord-Franse Florange deels sluiten. (Belga/TV)