Haar advocaat David Koubbi kondigde dat vrijdag op de Franse zender BFM TV aan. De vrouw wil in geen enkel geval een instrument van de Amerikaanse justitie worden.

31-jarige vrouw

De 31-jarige vrouw beschuldigt Strauss-Kahn haar negen jaar geleden tijdens een interview voor een boek seksueel aangevallen te hebben. Daarover gewaagde ze in een televisieshow, waar de naam Strauss-Kahn door een bieptoon onherkenbaar gemaakt werd. Toen Strauss-Kahn in de Verenigde Staten gearresteerd werd, zei haar moeder in een interview dat ze zich "verpletterd" voelde, omdat ze haar dochter destijds tegenhield Strauss-Kahn aan te klagen. De moeder is afgevaardigde van de socialistische partij, waarvoor Strauss-Kahn al in 2007 presidentskandidaat wou zijn.

Volgens de Franse media is de journaliste ook het petekind van de tweede vrouw van Strauss-Kahn. Ze was die tijd goed bevriend met zijn dochter Camille. (Belga)

Haar advocaat David Koubbi kondigde dat vrijdag op de Franse zender BFM TV aan. De vrouw wil in geen enkel geval een instrument van de Amerikaanse justitie worden. 31-jarige vrouw De 31-jarige vrouw beschuldigt Strauss-Kahn haar negen jaar geleden tijdens een interview voor een boek seksueel aangevallen te hebben. Daarover gewaagde ze in een televisieshow, waar de naam Strauss-Kahn door een bieptoon onherkenbaar gemaakt werd. Toen Strauss-Kahn in de Verenigde Staten gearresteerd werd, zei haar moeder in een interview dat ze zich "verpletterd" voelde, omdat ze haar dochter destijds tegenhield Strauss-Kahn aan te klagen. De moeder is afgevaardigde van de socialistische partij, waarvoor Strauss-Kahn al in 2007 presidentskandidaat wou zijn. Volgens de Franse media is de journaliste ook het petekind van de tweede vrouw van Strauss-Kahn. Ze was die tijd goed bevriend met zijn dochter Camille. (Belga)