Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve verklaard aan televisiezender France 2.

"De enige informatie over de bewegingen van die terroristen heeft ons de dag na de aanslagen bereikt, via een dienst buiten de Europese Unie", aldus Cazeneuve. Na de aanslagen "hebben we een inlichting gekregen, één enkele, die stelde dat de terroristen enkele weken eerder via Griekenland gepasseerd waren".

De speurders die de aanslagen onderzoeken, stellen dat twee van de drie zelfmoordterroristen die in het Stade de France kamikaze-aanslagen pleegden, zich gemengd hadden tussen Syrische oorlogsvluchtelingen die naar Europa kwamen.

(Belga/RR)

Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve verklaard aan televisiezender France 2."De enige informatie over de bewegingen van die terroristen heeft ons de dag na de aanslagen bereikt, via een dienst buiten de Europese Unie", aldus Cazeneuve. Na de aanslagen "hebben we een inlichting gekregen, één enkele, die stelde dat de terroristen enkele weken eerder via Griekenland gepasseerd waren". De speurders die de aanslagen onderzoeken, stellen dat twee van de drie zelfmoordterroristen die in het Stade de France kamikaze-aanslagen pleegden, zich gemengd hadden tussen Syrische oorlogsvluchtelingen die naar Europa kwamen.(Belga/RR)