Dat meldt ABC News op basis van de Amerikaanse politiedienst. Dat zou betekenen dat, opnieuw, specifiek de volksvertegenwoordiging geviseerd wordt.

Een gewapende groep heeft plannen om zaterdag naar Washington te gaan om daar in opstand te komen als er pogingen worden ondernomen om president Trump uit zijn ambt te zetten, aldus de zender. Het Huis van Afgevaardigden heeft daartoe eerder maandag de eerste stappen gezet.

Zeker in Washington zijn zorgen over de veiligheid na de bestorming van het parlement afgelopen woensdag. Daar zijn al tal van maatregelen genomen of aangekondigd in aanloop naar de inauguratie van Biden op 20 januari. De nationale garde mag tot 15.000 man leveren om de ceremonie veilig te laten verlopen. (Belga)

Lees meer over de bestorming van het Capitool in Washington:

Zagen we het begin of het einde van een dreigende burgeroorlog?

Bestorming Capitool: blunders, een afleidingsmaneuver, politie in beide kampen

Dat meldt ABC News op basis van de Amerikaanse politiedienst. Dat zou betekenen dat, opnieuw, specifiek de volksvertegenwoordiging geviseerd wordt.Een gewapende groep heeft plannen om zaterdag naar Washington te gaan om daar in opstand te komen als er pogingen worden ondernomen om president Trump uit zijn ambt te zetten, aldus de zender. Het Huis van Afgevaardigden heeft daartoe eerder maandag de eerste stappen gezet. Zeker in Washington zijn zorgen over de veiligheid na de bestorming van het parlement afgelopen woensdag. Daar zijn al tal van maatregelen genomen of aangekondigd in aanloop naar de inauguratie van Biden op 20 januari. De nationale garde mag tot 15.000 man leveren om de ceremonie veilig te laten verlopen. (Belga)Lees meer over de bestorming van het Capitool in Washington:Zagen we het begin of het einde van een dreigende burgeroorlog?Bestorming Capitool: blunders, een afleidingsmaneuver, politie in beide kampen