Ikea zet bij alle winkels in Europa extra beveiligers in, na ontploffingen bij vestigingen van de Zweedse meubelgigant in meerdere landen.

Op 30 mei kwam het ontploffingen in filialen van de Zweedse meubelgigant in Gent, in het Nederlandse Son en in Lomme in Frankrijk. De vrijdag daarvoor ontplofte een lichte bom in een Duitse Ikea in Dresden.

De politie tast nog steeds in het duister over de daders en het motief van de aanslagen. Ikea laat nu in- en uitgangen van de winkels extra bewaken. (Belga)

Ikea zet bij alle winkels in Europa extra beveiligers in, na ontploffingen bij vestigingen van de Zweedse meubelgigant in meerdere landen.Op 30 mei kwam het ontploffingen in filialen van de Zweedse meubelgigant in Gent, in het Nederlandse Son en in Lomme in Frankrijk. De vrijdag daarvoor ontplofte een lichte bom in een Duitse Ikea in Dresden.De politie tast nog steeds in het duister over de daders en het motief van de aanslagen. Ikea laat nu in- en uitgangen van de winkels extra bewaken. (Belga)