'Het bouw- en uitbreidingsbeleid van de kolonies, waaronder ook in Oost-Jeruzalem, is illegaal volgens internationaal recht. En de maatregelen die in die context genomen worden, compromitteren de leefbaarheid van de tweestatenoplossing', zo liet een woordvoerder weten.

De radicaal-islamitische beweging Hamas liet woensdag dan weer weten dat de beslissing van de Amerikaanse regering om sancties tegen terroristische leiders makkelijker te maken, geen impact zou hebben 'op het aanhoudende verzet van de beweging tegen de Israëlische bezetting'.

'Het bouw- en uitbreidingsbeleid van de kolonies, waaronder ook in Oost-Jeruzalem, is illegaal volgens internationaal recht. En de maatregelen die in die context genomen worden, compromitteren de leefbaarheid van de tweestatenoplossing', zo liet een woordvoerder weten. De radicaal-islamitische beweging Hamas liet woensdag dan weer weten dat de beslissing van de Amerikaanse regering om sancties tegen terroristische leiders makkelijker te maken, geen impact zou hebben 'op het aanhoudende verzet van de beweging tegen de Israëlische bezetting'.