De ministers van FInanciën van de zeventien eurolanden bereikten geen akkoord over de uitbetaling van de volgende schijf noodsteun en de verder te nemen acties om Griekenland weer op de rails te krijgen. De eurogroep komt volgende week maandag weer bij elkaar, werd na afloop bekendgemaakt.

Moeilijke vraagstukken

Een gebruikelijke persconferentie werd na afloop niet gegeven. De Duitse minister Wolfgang Schäuble sprak zeer kort met de pers. Hij had het over zeer intensieve discussies. "We hebben geen oplossing gevonden omdat de vraagstukken zo gecompliceerd zijn." (Belga/TV)

De ministers van FInanciën van de zeventien eurolanden bereikten geen akkoord over de uitbetaling van de volgende schijf noodsteun en de verder te nemen acties om Griekenland weer op de rails te krijgen. De eurogroep komt volgende week maandag weer bij elkaar, werd na afloop bekendgemaakt.Moeilijke vraagstukken Een gebruikelijke persconferentie werd na afloop niet gegeven. De Duitse minister Wolfgang Schäuble sprak zeer kort met de pers. Hij had het over zeer intensieve discussies. "We hebben geen oplossing gevonden omdat de vraagstukken zo gecompliceerd zijn." (Belga/TV)