Op borden en spandoeken stond onder meer: 'De staat manipuleert, de politie moordt', 'Macron handlanger van het ergste uitschot, de geldwereld' en 'Stop aan de kapitaal-regeringsmilities' (stop aux milices capitalo-gouvernementales). 'Oh Macron, ciao, ciao, ciao!', scandeerden de manifestanten.

Kleine groepjes gooiden met projectielen naar de politie, die repliceerde met traangas. Ook werd een bushalte beschadigd. 'De straten zien geel van het volk', zo was met een stift op een reclamepaneel van het bushok geschreven.

Betogers staken ook vuilnisbakken in brand, maar de politie kon het vuur snel doven. Verscheidene mensen werden opgepakt.

Op borden en spandoeken stond onder meer: 'De staat manipuleert, de politie moordt', 'Macron handlanger van het ergste uitschot, de geldwereld' en 'Stop aan de kapitaal-regeringsmilities' (stop aux milices capitalo-gouvernementales). 'Oh Macron, ciao, ciao, ciao!', scandeerden de manifestanten. Kleine groepjes gooiden met projectielen naar de politie, die repliceerde met traangas. Ook werd een bushalte beschadigd. 'De straten zien geel van het volk', zo was met een stift op een reclamepaneel van het bushok geschreven. Betogers staken ook vuilnisbakken in brand, maar de politie kon het vuur snel doven. Verscheidene mensen werden opgepakt.