De luchtvaartmaatschappij werd in december opgestart. Er werd geen alcohol op haar vluchten geschonken. Er werden ook enkel halal-maaltijden aangeboden. Daarnaast moest het vrouwelijke personeel een sluier (hijab) dragen en de niet-moslimklanten "deftige" kledij. Voor het opstijgen werden verzen uit de Koran geciteerd.

Na een veiligheidsonderzoek werd de maatschappij evenwel in april al geschorst. Ook waren er al heel wat klachten over vluchten die op het laatste nippertje werden geannuleerd. Maandag trok de Maleisische luchtvaartautoriteit uiteindelijk de vliegvergunning in van Rayani Air. (Belga/TE)

De luchtvaartmaatschappij werd in december opgestart. Er werd geen alcohol op haar vluchten geschonken. Er werden ook enkel halal-maaltijden aangeboden. Daarnaast moest het vrouwelijke personeel een sluier (hijab) dragen en de niet-moslimklanten "deftige" kledij. Voor het opstijgen werden verzen uit de Koran geciteerd. Na een veiligheidsonderzoek werd de maatschappij evenwel in april al geschorst. Ook waren er al heel wat klachten over vluchten die op het laatste nippertje werden geannuleerd. Maandag trok de Maleisische luchtvaartautoriteit uiteindelijk de vliegvergunning in van Rayani Air. (Belga/TE)