Artsen zonder Grenzen vermeldt geen naam en functie.

Liberia is het zwaarst getroffen door de ebola-epidemie, met 2.461 doden en 4.985 gevallen van besmetting. Volgens Brice de la Vigne, directeur van de Franse Artsen Zonder Grenzen, zijn "gezondheidsinterventies" nooit vrij van risico en zijn "onze ploegen niet helemaal gevrijwaard gebleven".

In de getroffen gebieden werken 2.000 mensen voor Artsen zonder Grenzen, waarvan 200 internationale vrijwilligers.

Nederland

Eerder keerden twee Nederlandse artsen terug uit Sierra Leone, waar ze namens een andere organisatie vooral rond malaria werkten. Ze waren onbeschut in aanraking geweest met door ebola besmette patiënten, maar vertonen tot dusver geen symptomen van de ziekte.

(Belga/RR)

Artsen zonder Grenzen vermeldt geen naam en functie.Liberia is het zwaarst getroffen door de ebola-epidemie, met 2.461 doden en 4.985 gevallen van besmetting. Volgens Brice de la Vigne, directeur van de Franse Artsen Zonder Grenzen, zijn "gezondheidsinterventies" nooit vrij van risico en zijn "onze ploegen niet helemaal gevrijwaard gebleven".In de getroffen gebieden werken 2.000 mensen voor Artsen zonder Grenzen, waarvan 200 internationale vrijwilligers.Eerder keerden twee Nederlandse artsen terug uit Sierra Leone, waar ze namens een andere organisatie vooral rond malaria werkten. Ze waren onbeschut in aanraking geweest met door ebola besmette patiënten, maar vertonen tot dusver geen symptomen van de ziekte.(Belga/RR)