De Campus van de University of Massachusetts Dartmouth, honderd kilometer ten zuiden van Boston, is ondertussen gesloten, maar woensdag beleefde Dzhokhar Tsarnaev er een doodnormale dag voor een student. Volgens de universiteit, geciteerd door de krant The Boston Globe, ging hij naar de les, gebruikte hij de fitnesszaal en sliep hij in zijn peda.

De universiteit weet waar Tsarnaev was, omdat studenten op de campus een elektronisch pasje moeten gebruiken om zich toegang te verschaffen tot de campus. Hij wordt beschreven als een goede student die voetbal speelde.

Eens medestudente vertelde aan de Boston Globe dat ze Tsarnaev woensdagavond op een feestje had gezien. "Hij zag er relaxed uit", zei ze.

De Campus van de University of Massachusetts Dartmouth, honderd kilometer ten zuiden van Boston, is ondertussen gesloten, maar woensdag beleefde Dzhokhar Tsarnaev er een doodnormale dag voor een student. Volgens de universiteit, geciteerd door de krant The Boston Globe, ging hij naar de les, gebruikte hij de fitnesszaal en sliep hij in zijn peda. De universiteit weet waar Tsarnaev was, omdat studenten op de campus een elektronisch pasje moeten gebruiken om zich toegang te verschaffen tot de campus. Hij wordt beschreven als een goede student die voetbal speelde. Eens medestudente vertelde aan de Boston Globe dat ze Tsarnaev woensdagavond op een feestje had gezien. "Hij zag er relaxed uit", zei ze.