Uit een representatief onderzoek van onderzoeksbureau Emnid in opdracht van het Duitse boulevardblad Bild am Sonntag blijkt dat driekwart van de Duitsers niet wil dat het besparingsplan voor Griekenland heronderhandeld wordt, zoals gevraagd door de Griekse partijen.

Exact 74 procent is tegen een versoepeling, amper 17 procent is voor. Twee derde van de Duitsers vindt dat Griekenland uit de eurozone moet als het zich niet houdt aan het besparingsplan. Amper 26 procent wil dat Griekenland in dat geval in de eurozone blijft. (Belga/RDM)

Uit een representatief onderzoek van onderzoeksbureau Emnid in opdracht van het Duitse boulevardblad Bild am Sonntag blijkt dat driekwart van de Duitsers niet wil dat het besparingsplan voor Griekenland heronderhandeld wordt, zoals gevraagd door de Griekse partijen. Exact 74 procent is tegen een versoepeling, amper 17 procent is voor. Twee derde van de Duitsers vindt dat Griekenland uit de eurozone moet als het zich niet houdt aan het besparingsplan. Amper 26 procent wil dat Griekenland in dat geval in de eurozone blijft. (Belga/RDM)