Dat meldde de Duitse ngo Sea-Eye aan AFP. De Sea-Eye 4, die wordt geëxploiteerd door een hulporganisatie met dezelfde naam, vervoert meer dan 200 minderjarigen en vijf zwangere vrouwen.

Houten boot

De Sea-Eye 4 heeft tussen dinsdag en donderdag meer dan 800 migranten uit de Middellandse Zee gered bij verschillende operaties. Meer dan de helft van hen werd uit een overvolle houten boot gehaald die aan het zinken was. De eerste bestemming van de Sea-Eye 4 was het eiland Lampedusa. Het schip mocht daar echter niet aanleggen. Het zette vervolgens koers naar Sicilië omdat de kansen daar beter werden geacht en het weer slechter werd, vertelde Gorden Isler van Sea-Eye aan het Duitse nieuwsagentschap DPA.

Dat meldde de Duitse ngo Sea-Eye aan AFP. De Sea-Eye 4, die wordt geëxploiteerd door een hulporganisatie met dezelfde naam, vervoert meer dan 200 minderjarigen en vijf zwangere vrouwen.De Sea-Eye 4 heeft tussen dinsdag en donderdag meer dan 800 migranten uit de Middellandse Zee gered bij verschillende operaties. Meer dan de helft van hen werd uit een overvolle houten boot gehaald die aan het zinken was. De eerste bestemming van de Sea-Eye 4 was het eiland Lampedusa. Het schip mocht daar echter niet aanleggen. Het zette vervolgens koers naar Sicilië omdat de kansen daar beter werden geacht en het weer slechter werd, vertelde Gorden Isler van Sea-Eye aan het Duitse nieuwsagentschap DPA.