De Belgische vrouw is voor de derde keer niet komen opdagen toen de politie haar vroeg om zich te melden. Dat zeggen bronnen dichtbij het dossier donderdag.

Geen klacht

Na de beschuldigingen van de vrouw, die geen klacht indiende, werd een onderzoek ingesteld. De vrouw werd al twee keer door de Belgische politie gevraagd om zich te melden, maar kwam nooit opdagen.

dat ze nu ze ook de derde oproep naast zich neergelegd heeft, kan haar positie in het dossier kan verzwakken. De feiten waarvan de vrouw DSK beschuldigt zouden zich afgespeeld hebben in Washington tussen 15 en 18 december 2010.

New York

Strauss-Kahn moest vorig jaar aftreden bij het Internationaal Muntfonds nadat een kamermeisje in een hotel in New York hem beschuldigde van een verkrachtingspoging. De daarop volgende rechtszaak liep op niets uit. (Belga/TV)

De Belgische vrouw is voor de derde keer niet komen opdagen toen de politie haar vroeg om zich te melden. Dat zeggen bronnen dichtbij het dossier donderdag.Geen klacht Na de beschuldigingen van de vrouw, die geen klacht indiende, werd een onderzoek ingesteld. De vrouw werd al twee keer door de Belgische politie gevraagd om zich te melden, maar kwam nooit opdagen. dat ze nu ze ook de derde oproep naast zich neergelegd heeft, kan haar positie in het dossier kan verzwakken. De feiten waarvan de vrouw DSK beschuldigt zouden zich afgespeeld hebben in Washington tussen 15 en 18 december 2010.New York Strauss-Kahn moest vorig jaar aftreden bij het Internationaal Muntfonds nadat een kamermeisje in een hotel in New York hem beschuldigde van een verkrachtingspoging. De daarop volgende rechtszaak liep op niets uit. (Belga/TV)