Het eerste lichaam werd vrijdag aangetroffen in een garage in de stad East-Cleveland, nadat de politie een oproep gekregen had voor een doordringende geur. De twee andere lichamen vond de politie daags nadien. Een lichaam werd aangetroffen in een verlaten woonst in de buurt van de garage, het andere in een veld vlakbij. Dat meldt de Amerikaanse zender CNN.

Verdachte

Even na de macabere vondsten werd een 35-jarige verdachte opgepakt in de woning van zijn moeder. Hij huurde de garage waar het eerste lichaam gevonden werd. In zijn appartement werden 'bijkomende bewijzen van ontbinding' gevonden, aldus CNN.

De man is gekend als een seksueel delinquent en werd in 2001 veroordeeld voor poging tot aanranding.

Mogelijk meer slachtoffers

De speurders zoeken nu naar andere slachtoffers. 'We hebben te maken met een zieke geest. We hebben redenen om aan te nemen dat er mogelijk nog andere slachtoffers zijn', verklaarde burgemeester Gary Norton aan CNN.

Het eerste lichaam werd vrijdag aangetroffen in een garage in de stad East-Cleveland, nadat de politie een oproep gekregen had voor een doordringende geur. De twee andere lichamen vond de politie daags nadien. Een lichaam werd aangetroffen in een verlaten woonst in de buurt van de garage, het andere in een veld vlakbij. Dat meldt de Amerikaanse zender CNN. Verdachte Even na de macabere vondsten werd een 35-jarige verdachte opgepakt in de woning van zijn moeder. Hij huurde de garage waar het eerste lichaam gevonden werd. In zijn appartement werden 'bijkomende bewijzen van ontbinding' gevonden, aldus CNN. De man is gekend als een seksueel delinquent en werd in 2001 veroordeeld voor poging tot aanranding. Mogelijk meer slachtoffers De speurders zoeken nu naar andere slachtoffers. 'We hebben te maken met een zieke geest. We hebben redenen om aan te nemen dat er mogelijk nog andere slachtoffers zijn', verklaarde burgemeester Gary Norton aan CNN.