Het gaat om een Maleisische vrouw van 69, een Ierse vrouw van 57 en een Britse vrouw van 30, meldt de openbare omroep BBC. De Ierse vrouw zei dat ze al 30 jaar tegen haar wil werd vastgehouden. Ze zijn volgens de politie 'zwaar getraumatiseerd' en overgebracht naar een veilige plaats.

De twee verdachten die zijn gearresteerd zijn een man en een vrouw, beiden 67 jaar oud.

Een van de slachtoffers had volgens de politie contact gezocht met de hulporganisatie Freedom Charity, na het zien van een documentaire over gedwongen huwelijken. De hulporganisatie bracht de politie op de hoogte. Die onderzoekt nu de precieze omstandigheden van de feiten.

Het gaat om een Maleisische vrouw van 69, een Ierse vrouw van 57 en een Britse vrouw van 30, meldt de openbare omroep BBC. De Ierse vrouw zei dat ze al 30 jaar tegen haar wil werd vastgehouden. Ze zijn volgens de politie 'zwaar getraumatiseerd' en overgebracht naar een veilige plaats.De twee verdachten die zijn gearresteerd zijn een man en een vrouw, beiden 67 jaar oud.Een van de slachtoffers had volgens de politie contact gezocht met de hulporganisatie Freedom Charity, na het zien van een documentaire over gedwongen huwelijken. De hulporganisatie bracht de politie op de hoogte. Die onderzoekt nu de precieze omstandigheden van de feiten.