De drie slachtoffers van de steekpartij in de Grote Marktstraat in de Nederlandse stad Den Haag zijn allemaal kinderen, en zijn inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Hun identiteit is niet bekendgemaakt. Volgens de meest recente informatie is de politie nog altijd op zoek naar de dader. Het zou gaan om een man van tussen de 45 en 50.

De steekpartij gebeurde in de Grote Marktstraat, een van de belangrijkste winkelstraten in de stad. Het steekincident vond plaats bij een filiaal van Hudson's Bay, aldus een politiewoordvoerster.

De politie vraagt getuigen of mensen die camerabeelden of ander beeldmateriaal hebben, dat te melden.

De gemeente Den Haag reageert geschokt op de gebeurtenis. 'Ik ben geschrokken van het nieuws dat er vanavond een steekpartij heeft plaatsgevonden waarbij kinderen het slachtoffer zijn geworden. Op een avond dat veel mensen inkopen doen in één van onze drukste winkelstraten, gebeurt zoiets verschrikkelijks', verklaarde plaatsvervangend burgemeester Boudewijn Revis. Hij wenst de slachtoffers veel sterkte toe.

De drie slachtoffers van de steekpartij in de Grote Marktstraat in de Nederlandse stad Den Haag zijn allemaal kinderen, en zijn inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Hun identiteit is niet bekendgemaakt. Volgens de meest recente informatie is de politie nog altijd op zoek naar de dader. Het zou gaan om een man van tussen de 45 en 50.De steekpartij gebeurde in de Grote Marktstraat, een van de belangrijkste winkelstraten in de stad. Het steekincident vond plaats bij een filiaal van Hudson's Bay, aldus een politiewoordvoerster. De politie vraagt getuigen of mensen die camerabeelden of ander beeldmateriaal hebben, dat te melden. De gemeente Den Haag reageert geschokt op de gebeurtenis. 'Ik ben geschrokken van het nieuws dat er vanavond een steekpartij heeft plaatsgevonden waarbij kinderen het slachtoffer zijn geworden. Op een avond dat veel mensen inkopen doen in één van onze drukste winkelstraten, gebeurt zoiets verschrikkelijks', verklaarde plaatsvervangend burgemeester Boudewijn Revis. Hij wenst de slachtoffers veel sterkte toe.