Plaats van handeling is West Palm Beach, waar Trump geregeld in zijn landhuis en golfresort Mar-a-Lago verblijft. Eind 2019 kondigde de miljardair aan New York te laten voor wat het was en Florida als zijn hoofdverblijflaats te verkiezen. Het staatshoofd is van plan vrijdag naar de zuidoostelije "Sunshine State" af te reizen om er meerdere campagnemeetings bij te wonen.

De aankondiging kwam naar buiten terwijl Trump in de helikopter stapte naar Nashville, Tennessee. Daar staat het tweede en laatste debat tussen de twee presidentskandidaten op het programma.

In veel staten is het mogelijk vervroegd te stemmen voor de verkiezingen van 3 november. Ruim 46,5 miljoen Amerikanen hebben dat omwille van de coronapandemie en uit vrees voor besmetting op verkiezingsdag inmiddels gedaan. Dat is meer dan dertig procent van de mensen die in 2016 hebben gestemd.

Plaats van handeling is West Palm Beach, waar Trump geregeld in zijn landhuis en golfresort Mar-a-Lago verblijft. Eind 2019 kondigde de miljardair aan New York te laten voor wat het was en Florida als zijn hoofdverblijflaats te verkiezen. Het staatshoofd is van plan vrijdag naar de zuidoostelije "Sunshine State" af te reizen om er meerdere campagnemeetings bij te wonen. De aankondiging kwam naar buiten terwijl Trump in de helikopter stapte naar Nashville, Tennessee. Daar staat het tweede en laatste debat tussen de twee presidentskandidaten op het programma. In veel staten is het mogelijk vervroegd te stemmen voor de verkiezingen van 3 november. Ruim 46,5 miljoen Amerikanen hebben dat omwille van de coronapandemie en uit vrees voor besmetting op verkiezingsdag inmiddels gedaan. Dat is meer dan dertig procent van de mensen die in 2016 hebben gestemd.