De Amerikaanse president sprak het publiek zelfs toe. 'Het is een grote eer om de eerste president in de geschiedenis te zijn om deel te nemen aan de mars Pro-Life', aldus Trump.

De president heeft zich altijd al uitgesproken als tegenstander van abortus. Trump sprak enkele duizenden mensen toe die deelnamen aan de mars Pro-Life. 'Elk kind is een heilig geschenk van God. Mensenrechten beginnen in de baarmoeder', aldus de president.

De mars Pro-Life vindt sinds 1973 jaarlijks plaats, het jaar dat abortus in de Verenigde Staten legaal werd. Trump is de eerste president die deelneemt aan zo'n evenement.

De Amerikaanse president sprak het publiek zelfs toe. 'Het is een grote eer om de eerste president in de geschiedenis te zijn om deel te nemen aan de mars Pro-Life', aldus Trump.De president heeft zich altijd al uitgesproken als tegenstander van abortus. Trump sprak enkele duizenden mensen toe die deelnamen aan de mars Pro-Life. 'Elk kind is een heilig geschenk van God. Mensenrechten beginnen in de baarmoeder', aldus de president. De mars Pro-Life vindt sinds 1973 jaarlijks plaats, het jaar dat abortus in de Verenigde Staten legaal werd. Trump is de eerste president die deelneemt aan zo'n evenement.