Door het natuurgeweld zijn meer dan 61.000 mensen ontheemd, aldus nog Nugroho. De meeste doden vielen in de provinciehoofdstad Palu. Onder het puin van huizen en modder liggen vermoedelijk nog meer lijken. Er vinden nog steeds naschokken plaats.

Waarschijnlijk zal het nog dagen duren vooraleer de omvang van de ramp duidelijk is. Het Indonesische eiland Sulawesi is vorige week vrijdag getroffen door twee aardbevingen. De tweede, de zwaarste met magnitude 7,4, veroorzaakte de tsunami. De vorige officiële dodentol lag op 844.

Door het natuurgeweld zijn meer dan 61.000 mensen ontheemd, aldus nog Nugroho. De meeste doden vielen in de provinciehoofdstad Palu. Onder het puin van huizen en modder liggen vermoedelijk nog meer lijken. Er vinden nog steeds naschokken plaats. Waarschijnlijk zal het nog dagen duren vooraleer de omvang van de ramp duidelijk is. Het Indonesische eiland Sulawesi is vorige week vrijdag getroffen door twee aardbevingen. De tweede, de zwaarste met magnitude 7,4, veroorzaakte de tsunami. De vorige officiële dodentol lag op 844.