Maar soms is er ook nog wat goed nieuws. Zo werd onder het puin van het schoolgebouw waar een twintigtal kinderen stierf, elf kinderen gered, schrijft BBC.

Volgens reddingswerkers zijn er nog zeker overlevenden in tien gebouwen alleen al in Mexico Stad.

De zoektocht naar overlevenden en het verzorgen van de gewonden blijft ook na drie dagen de hoogste prioriteit, zei president Enrique Peña Nieto. De minister van Binnenlandse Zaken deelde in een persbericht mee dat er 137 mensen zijn gestorven in de hoofdstad, 73 in de deelstaat Morales, 43 in Puebla, 13 in de deelstaat Mexico, zes in Guerrero en een in Oaxaca.

Maar soms is er ook nog wat goed nieuws. Zo werd onder het puin van het schoolgebouw waar een twintigtal kinderen stierf, elf kinderen gered, schrijft BBC. Volgens reddingswerkers zijn er nog zeker overlevenden in tien gebouwen alleen al in Mexico Stad.De zoektocht naar overlevenden en het verzorgen van de gewonden blijft ook na drie dagen de hoogste prioriteit, zei president Enrique Peña Nieto. De minister van Binnenlandse Zaken deelde in een persbericht mee dat er 137 mensen zijn gestorven in de hoofdstad, 73 in de deelstaat Morales, 43 in Puebla, 13 in de deelstaat Mexico, zes in Guerrero en een in Oaxaca.