In het station Grafing begon omstreeks 05.00 uur een man "met migratie-achtergrond" in het wilde weg met een mes te steken en hij zou daarbij "Allah is groot" hebben geroepen. De Süddeutschen Zeitung sloot daarom een politiek getinte daad niet uit.

Meerdere mensen raakten gewond, zeker één van hen zou in levensgevaar verkeren. Volgens de München Abendzeitung zou de politie de vermoedelijke dader op zijn vlucht en niet ver van het station hebben ingerekend. De Bayerische Rundfunk meldde dat de veronderstelde dader een jonge Duitser zou zijn die geen bekende van de politie is, maar over de identiteit en motieven van de vermoedelijke dader blijven de berichten uiteenlopen. (Belga/NSK)

In het station Grafing begon omstreeks 05.00 uur een man "met migratie-achtergrond" in het wilde weg met een mes te steken en hij zou daarbij "Allah is groot" hebben geroepen. De Süddeutschen Zeitung sloot daarom een politiek getinte daad niet uit.Meerdere mensen raakten gewond, zeker één van hen zou in levensgevaar verkeren. Volgens de München Abendzeitung zou de politie de vermoedelijke dader op zijn vlucht en niet ver van het station hebben ingerekend. De Bayerische Rundfunk meldde dat de veronderstelde dader een jonge Duitser zou zijn die geen bekende van de politie is, maar over de identiteit en motieven van de vermoedelijke dader blijven de berichten uiteenlopen. (Belga/NSK)