Het Salisbury District Hospital heeft dat bevestigd.

Dokter Christine Blanshard zei dat de 33-jarige vrouw de instelling maandagavond laat heeft verlaten na 'buitengewoon goed' op haar behandeling te hebben gereageerd.

Ook de 66-jarige Sergej Skripal is aan de beterhand, maar zijn herstel verloopt langzamer. Zijn ontslag komt 'mettertijd', luidt het. Beiden zijn er erg aan toe geweest.

Vergiftigd

Joelia Skripal werd begin maart samen met haar vader, een Russische ex-spion, vergiftigd in het Verenigd Koninkrijk. Omdat het Russische zenuwgas Novitsjok bij de vergiftiging zou zijn gebruikt, verdenkt Londen Moskou en heeft het al diplomatieke maatregelen getroffen. Rusland ontkent elke betrokkenheid.

Het incident heeft tot grote diplomatieke spanningen tussen Rusland en het Westen geleid. Bijna 30 landen hebben al aangekondigd dat ze alles samen meer dan 140 Russische diplomaten het land uitzetten. De regering in Moskou heeft gereageerd met het terugsturen van tientallen westerse diplomaten.

Het Salisbury District Hospital heeft dat bevestigd.Dokter Christine Blanshard zei dat de 33-jarige vrouw de instelling maandagavond laat heeft verlaten na 'buitengewoon goed' op haar behandeling te hebben gereageerd. Ook de 66-jarige Sergej Skripal is aan de beterhand, maar zijn herstel verloopt langzamer. Zijn ontslag komt 'mettertijd', luidt het. Beiden zijn er erg aan toe geweest.Joelia Skripal werd begin maart samen met haar vader, een Russische ex-spion, vergiftigd in het Verenigd Koninkrijk. Omdat het Russische zenuwgas Novitsjok bij de vergiftiging zou zijn gebruikt, verdenkt Londen Moskou en heeft het al diplomatieke maatregelen getroffen. Rusland ontkent elke betrokkenheid.Het incident heeft tot grote diplomatieke spanningen tussen Rusland en het Westen geleid. Bijna 30 landen hebben al aangekondigd dat ze alles samen meer dan 140 Russische diplomaten het land uitzetten. De regering in Moskou heeft gereageerd met het terugsturen van tientallen westerse diplomaten.