Zondagnacht maakten Saudi-Arabië, Bahrein, de Verenigde Arabische Emiraten en Egypte bekend dat ze hun diplomatieke relaties met Qatar opschorten en dat "binnen de 24 uur" alle grenzen met het land gesloten worden - ook de luchtverbindingen.

Qatar Airways liet dan weer weten niet meer naar Saudi-Arabië te vliegen.

In afzonderlijke persberichten laten Etihad Airways, Emirates en flydubai weten dat hun vluchten van en naar Qatar vanaf dinsdagochtend en "tot nader order" geschrapt worden. Ook de Saudische nationale luchtvaartmaatschappij Saudia vliegt niet meer naar Qatar. Alle vluchten werden maandagochtend al geschrapt.

Qatar Airways liet dan weer weten niet meer naar Saudi-Arabië te vliegen.

Zondagnacht maakten Saudi-Arabië, Bahrein, de Verenigde Arabische Emiraten en Egypte bekend dat ze hun diplomatieke relaties met Qatar opschorten en dat "binnen de 24 uur" alle grenzen met het land gesloten worden - ook de luchtverbindingen.In afzonderlijke persberichten laten Etihad Airways, Emirates en flydubai weten dat hun vluchten van en naar Qatar vanaf dinsdagochtend en "tot nader order" geschrapt worden. Ook de Saudische nationale luchtvaartmaatschappij Saudia vliegt niet meer naar Qatar. Alle vluchten werden maandagochtend al geschrapt.Qatar Airways liet dan weer weten niet meer naar Saudi-Arabië te vliegen.