Eppink is nu nog columnist bij de Volkskrant, maar daarmee stopt hij, want de krant wil geen actieve politicus als columnist.

De benoeming van Eppink zou wel nog moeten goedgekeurd worden tijdens het partijcongres van de FVD. Het is de eerste keer dat die partij meedoet met de Europese verkiezingen.

Eppink werkte eerder al in Brussel, onder meer voor eurocommissaris Frits Bolkestein.

Ook in ons land geniet hij wat bekendheid, als voormalig journalist voor onder meer De Standaard en Knack, en als politicus. Eppink zetelde voor Lijst Dedecker in het Europees parlement.

Bij de vorige Europese verkiezingen was hij lijstduwer bij de Nederlandse VVD.

Eppink is nu nog columnist bij de Volkskrant, maar daarmee stopt hij, want de krant wil geen actieve politicus als columnist. De benoeming van Eppink zou wel nog moeten goedgekeurd worden tijdens het partijcongres van de FVD. Het is de eerste keer dat die partij meedoet met de Europese verkiezingen. Eppink werkte eerder al in Brussel, onder meer voor eurocommissaris Frits Bolkestein. Ook in ons land geniet hij wat bekendheid, als voormalig journalist voor onder meer De Standaard en Knack, en als politicus. Eppink zetelde voor Lijst Dedecker in het Europees parlement. Bij de vorige Europese verkiezingen was hij lijstduwer bij de Nederlandse VVD.