'De slag om Aleppo nadert zijn einde', verklaarde SOHR-directeur Rami Abdel Rahman, nadat het regeringsleger nog zes wijken van de stad verovert. Ondertussen is . 90 procent van de tweede grootste Syrische stad opnieuw in handen van de regeringstroepen.

De rebellen hebben zich nagenoeg volledig uit de stad teruggetrokken en zijn alleen nog aanwezig in een aantal wijken in het zuidoosten van Aleppo. Als de regeringstroepen van president Bashar al-Assad Aleppo heroveren, dan controleert het regime opnieuw de vijf grootste steden van het land.

'De slag om Aleppo nadert zijn einde', verklaarde SOHR-directeur Rami Abdel Rahman, nadat het regeringsleger nog zes wijken van de stad verovert. Ondertussen is . 90 procent van de tweede grootste Syrische stad opnieuw in handen van de regeringstroepen. De rebellen hebben zich nagenoeg volledig uit de stad teruggetrokken en zijn alleen nog aanwezig in een aantal wijken in het zuidoosten van Aleppo. Als de regeringstroepen van president Bashar al-Assad Aleppo heroveren, dan controleert het regime opnieuw de vijf grootste steden van het land.