Opgepast: schokkende beelden

Twee dagen lang heerste de grootste onduidelijkheid over de manier waarop Muammar Khadaffi om het leven kwam. Verschillende bronnen spraken elkaar tegen. Volgens de NAVO-bronnen werd hij gedood toen NAVO-vliegtuigen een konvooi onder vuur namen waar Khadaffi zich in bevond. Leden van de overgangsraad in Libië zeiden dan weer dat Khadaffi op de grond is doodgeschoten.

De beelden hierboven zijn de laatste minuten van kolonel Khadaffi. Ze tonen hoe hij wordt meegesleurd en bijzonder hardhandig wordt aangepakt. Aangenomen wordt dat hij aan zijn verwondingen overleed. In zijn lichaam zijn kogels aangetroffen in hood en buik. Mogelijk is hij na zijn dood nog beschoten.

Opgepast: schokkende beelden Twee dagen lang heerste de grootste onduidelijkheid over de manier waarop Muammar Khadaffi om het leven kwam. Verschillende bronnen spraken elkaar tegen. Volgens de NAVO-bronnen werd hij gedood toen NAVO-vliegtuigen een konvooi onder vuur namen waar Khadaffi zich in bevond. Leden van de overgangsraad in Libië zeiden dan weer dat Khadaffi op de grond is doodgeschoten. De beelden hierboven zijn de laatste minuten van kolonel Khadaffi. Ze tonen hoe hij wordt meegesleurd en bijzonder hardhandig wordt aangepakt. Aangenomen wordt dat hij aan zijn verwondingen overleed. In zijn lichaam zijn kogels aangetroffen in hood en buik. Mogelijk is hij na zijn dood nog beschoten.