Malik Obama is de 58-jarige halfbroer van Barack Obama. Ze delen dezelfde Keniaanse vader, Barack Obama sr., die in 1959 van Kenia naar Hawaii trok. Daar leerde hun gemeenschappelijke vader Stanley Ann Dunham kennen, de moeder van president Barack Obama.

"Een broer is een vriend die je van de natuur krijgt", zo schreef de Franse auteur Ernest Legouvé ooit. De kans is groot dat Barack Obama in het geval van zijn halfbroer Malik Obama dat geschenk graag teruggeeft aan de natuur. In de New York Post spreekt Malik namelijk onomwonden zijn steun uit voor 'The Donald'. Malik Obama legt ook uit waarom.

Hij heeft de Democratische Partij altijd gesteund, maar is nu "zwaar ontgoocheld" in de regering van zijn halfbroer. De druppel die de emmer heeft doen overlopen, was het e-mailschandaal rond presidentskandidate Hillary Clinton. Maar ook de manier waarop de Libische leider Moammar Khadafi uit de weg is geruimd en de Democratische steun voor het homohuwelijk zijn Malik Obama een doorn in het oog. Dat hij zelf in Kenia minstens drie vrouwen heeft, en er ooit zelfs 12 zou gehad hebben, daar wil Obama liever niets over kwijt.

Malik Obama is dus overgestapt naar de Grand Ole Party en zal in november niet stemmen voor Hillary Clinton, maar voor de helmboswuivende vastgoedmagnaat. "Ik sta achter Trump omdat hij vanuit het hart spreekt", zegt hij. "'Make America Great Again' is een geweldige slogan. Ik zou hem graag ontmoeten", aldus nog Obama in de New York Post. (Belga/NSK)

Malik Obama is de 58-jarige halfbroer van Barack Obama. Ze delen dezelfde Keniaanse vader, Barack Obama sr., die in 1959 van Kenia naar Hawaii trok. Daar leerde hun gemeenschappelijke vader Stanley Ann Dunham kennen, de moeder van president Barack Obama. "Een broer is een vriend die je van de natuur krijgt", zo schreef de Franse auteur Ernest Legouvé ooit. De kans is groot dat Barack Obama in het geval van zijn halfbroer Malik Obama dat geschenk graag teruggeeft aan de natuur. In de New York Post spreekt Malik namelijk onomwonden zijn steun uit voor 'The Donald'. Malik Obama legt ook uit waarom. Hij heeft de Democratische Partij altijd gesteund, maar is nu "zwaar ontgoocheld" in de regering van zijn halfbroer. De druppel die de emmer heeft doen overlopen, was het e-mailschandaal rond presidentskandidate Hillary Clinton. Maar ook de manier waarop de Libische leider Moammar Khadafi uit de weg is geruimd en de Democratische steun voor het homohuwelijk zijn Malik Obama een doorn in het oog. Dat hij zelf in Kenia minstens drie vrouwen heeft, en er ooit zelfs 12 zou gehad hebben, daar wil Obama liever niets over kwijt. Malik Obama is dus overgestapt naar de Grand Ole Party en zal in november niet stemmen voor Hillary Clinton, maar voor de helmboswuivende vastgoedmagnaat. "Ik sta achter Trump omdat hij vanuit het hart spreekt", zegt hij. "'Make America Great Again' is een geweldige slogan. Ik zou hem graag ontmoeten", aldus nog Obama in de New York Post. (Belga/NSK)