Algemeen werd aangenomen dat de chauffeur van het busje nog op vrije voeten was, maar volgens Spaanse media is de bestuurder een van de vijf terroristen die in Cambrils werden gedood. De BBC meldt dat Oukabir het busje gehuurd heeft, en niet noodzakelijk de chauffeur was.

De Mossos d'Esquadra kon intussen vier mensen oppakken in verband met de aanslagen in Barcelona en Cambrils. Geen van de vier stond bij de autoriteiten bekend voor banden met terroristische organisaties. De speurders gaan ervan uit dat de terreurcel uit twaalf personen bestond, waardoor er dus nog drie op vrije voeten zouden zijn.

Van de opgepakte verdachten is nog maar weinig bekend. Een van hen, Driss Oubakir, is de broer van Moussa. Hij werd gearresteerd in het noordelijke Catalaanse stadje Ripoll.

Algemeen werd aangenomen dat de chauffeur van het busje nog op vrije voeten was, maar volgens Spaanse media is de bestuurder een van de vijf terroristen die in Cambrils werden gedood. De BBC meldt dat Oukabir het busje gehuurd heeft, en niet noodzakelijk de chauffeur was.De Mossos d'Esquadra kon intussen vier mensen oppakken in verband met de aanslagen in Barcelona en Cambrils. Geen van de vier stond bij de autoriteiten bekend voor banden met terroristische organisaties. De speurders gaan ervan uit dat de terreurcel uit twaalf personen bestond, waardoor er dus nog drie op vrije voeten zouden zijn.Van de opgepakte verdachten is nog maar weinig bekend. Een van hen, Driss Oubakir, is de broer van Moussa. Hij werd gearresteerd in het noordelijke Catalaanse stadje Ripoll.