Dat geeft hij dinsdag aan in een interview met de Duitse krant Bild. "We zullen een erg moeilijke periode doormaken. Deze corrigerende ingreep van het bankensysteem zal de productieve sectoren van de economie in grote moeilijkheden storten. We verwachten een diepe recessie en een stijgende werkloosheid", aldus Georgiades.

Problemen

Het reddingsplan voor Cyprus bevat volgens de minister "moeilijke en pijnlijke beslissingen". "De eurogroep vraagt ons om alle onevenwichten van onze economie in één keer te corrigeren. Dat zal voor problemen zorgen voor de burgers en de bedrijven van Cyprus." (Belga/TV)

Dat geeft hij dinsdag aan in een interview met de Duitse krant Bild. "We zullen een erg moeilijke periode doormaken. Deze corrigerende ingreep van het bankensysteem zal de productieve sectoren van de economie in grote moeilijkheden storten. We verwachten een diepe recessie en een stijgende werkloosheid", aldus Georgiades.Problemen Het reddingsplan voor Cyprus bevat volgens de minister "moeilijke en pijnlijke beslissingen". "De eurogroep vraagt ons om alle onevenwichten van onze economie in één keer te corrigeren. Dat zal voor problemen zorgen voor de burgers en de bedrijven van Cyprus." (Belga/TV)