In Nieuw-Zeeland is de stad Christchurch opnieuw getroffen door enkele aardschokken. Een eerste beving had een kracht van 5,6 op de schaal van Richter, een tweede had een kracht van 6,3. Beide bevingen werden gevolgd door kleinere naschokken.

Er zouden verschillende gewonden zijn en er zou ook minstens één persoon om het leven zijn gekomen. Het zou gaan om een persoon in een ouderentehuis.

Christchurch werd in februari al getroffen door een aardbeving met een kracht van 6,3 op de schaal van Richter. Daarbij kwamen ongeveer 180 mensen om het leven. Enkele maanden daarvoor had een aardbeving van 7,1 ook al heel wat schade aangericht in de stad. (Belga)

In Nieuw-Zeeland is de stad Christchurch opnieuw getroffen door enkele aardschokken. Een eerste beving had een kracht van 5,6 op de schaal van Richter, een tweede had een kracht van 6,3. Beide bevingen werden gevolgd door kleinere naschokken. Er zouden verschillende gewonden zijn en er zou ook minstens één persoon om het leven zijn gekomen. Het zou gaan om een persoon in een ouderentehuis. Christchurch werd in februari al getroffen door een aardbeving met een kracht van 6,3 op de schaal van Richter. Daarbij kwamen ongeveer 180 mensen om het leven. Enkele maanden daarvoor had een aardbeving van 7,1 ook al heel wat schade aangericht in de stad. (Belga)