De jongen heeft de aanval overleefd en herstelt momenteel in het ziekenhuis.

De politie looft een beloning uit van 100.000 yuan (circa 12.000 euro) voor nuttige informatie over de zaak, melden de Chinese staatsmedia.

Orgaanhandel?

De aanval gebeurde op 24 augustus in Fenxi, in de provincie Shanxi. De jongen was buiten aan het spelen en werd enkele uren later door zijn ouders aangetroffen met bebloed gezicht en zonder ogen.

Volgens zijn moeder heeft de kleuter haar verteld dat hij buiten werd verminkt door een vrouw.

De uitgestoken ogen van de jongen zijn later teruggevonden. Volgens eerdere berichten werd de hoornvliezen verwijderd, wat erop kan wijzen dat de dader handelt in organen. De politie ontkent echter dat de hoornvliezen werden verwijderd.

De jongen heeft de aanval overleefd en herstelt momenteel in het ziekenhuis.De politie looft een beloning uit van 100.000 yuan (circa 12.000 euro) voor nuttige informatie over de zaak, melden de Chinese staatsmedia.Orgaanhandel?De aanval gebeurde op 24 augustus in Fenxi, in de provincie Shanxi. De jongen was buiten aan het spelen en werd enkele uren later door zijn ouders aangetroffen met bebloed gezicht en zonder ogen. Volgens zijn moeder heeft de kleuter haar verteld dat hij buiten werd verminkt door een vrouw.De uitgestoken ogen van de jongen zijn later teruggevonden. Volgens eerdere berichten werd de hoornvliezen verwijderd, wat erop kan wijzen dat de dader handelt in organen. De politie ontkent echter dat de hoornvliezen werden verwijderd.