Een 19-jarige man is 67 uur nadat hij werd begraven door een grondverschuiving in het zuiden van China, levend vanonder het puin gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis. Dat meldt het Chinese staatspersagentschap Xinhua. Naast de man werd ook een tweede slachtoffer aangetroffen, maar die persoon overleefde de grondverschuiving niet.

De 19-jarige man werd in een stabiele toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Een tweede slachtoffer, dat de ramp niet overleefde, werd eveneens van onder het puin gehaald.

Het gaat slechts om het tweede lichaam dat werd aangetroffen sinds de grondverschuiving van zondag in een industriezone in Shenzen, in het zuiden van China.

Nog meer dan 70 vermisten

Meer dan 70 mensen zijn nog vermist. Een dertigtal gebouwen raakte bedolven, waaronder fabrieken en slaapplaatsen van arbeiders. Een drieduizendtal reddingswerkers en tientallen graafmachines werden ingezet om de slachtoffers te lokaliseren. (Belga/SD)

De 19-jarige man werd in een stabiele toestand naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede slachtoffer, dat de ramp niet overleefde, werd eveneens van onder het puin gehaald. Het gaat slechts om het tweede lichaam dat werd aangetroffen sinds de grondverschuiving van zondag in een industriezone in Shenzen, in het zuiden van China. Meer dan 70 mensen zijn nog vermist. Een dertigtal gebouwen raakte bedolven, waaronder fabrieken en slaapplaatsen van arbeiders. Een drieduizendtal reddingswerkers en tientallen graafmachines werden ingezet om de slachtoffers te lokaliseren. (Belga/SD)