'De drie landen zullen blijven samenwerken om het probleem op een politieke manier op te lossen', zei Li op een persconferentie in de hoofdstad van de provincie Sichuan. Moon verklaarde dat vrede tussen de twee Korea's 'in het belang van de drie landen' is, berichtte het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap. Abe zei dat het belangrijk is de dialoog tussen Noord-Korea en de VS in stand te houden, nu de onderhandelingen zijn vastgelopen. Ook moeten de resoluties van de VN omtrent de Noord-Koreaanse atoom- en rakettesten 'helemaal' worden nageleefd.

De bezorgdheid omtrent Noord-Korea is weer toegenomen sinds Pyongyang de VS tot het jaareinde de tijd heeft gegeven iets te doen aan de sancties. Zoniet zou er een 'kerstgeschenk' wachten.

'De drie landen zullen blijven samenwerken om het probleem op een politieke manier op te lossen', zei Li op een persconferentie in de hoofdstad van de provincie Sichuan. Moon verklaarde dat vrede tussen de twee Korea's 'in het belang van de drie landen' is, berichtte het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap. Abe zei dat het belangrijk is de dialoog tussen Noord-Korea en de VS in stand te houden, nu de onderhandelingen zijn vastgelopen. Ook moeten de resoluties van de VN omtrent de Noord-Koreaanse atoom- en rakettesten 'helemaal' worden nageleefd. De bezorgdheid omtrent Noord-Korea is weer toegenomen sinds Pyongyang de VS tot het jaareinde de tijd heeft gegeven iets te doen aan de sancties. Zoniet zou er een 'kerstgeschenk' wachten.