Dat zegt de organisatie in Het Nieuwsblad en De Standaard. "We willen geen enkele Belgische supporter stigmatiseren", zegt woordvoerder Dirk Depover. "Integendeel, wij hopen echt dat onze landgenoten ginder een fantastisch feest meemaken. Maar we willen hen wel waarschuwen om het hoofd koel te houden. Ook als ze in een roes zitten of gedronken hebben."

Child Focus vreest dat supporters zich zouden laten verleiden door jonge, sexy meisjes. Het merendeel is minderjarig, soms zelfs nog kind, en in de prostitutie geduwd uit armoede. In 2012 werd een half miljoen Braziliaanse minderjarigen slachtoffer van seksuele uitbuiting. (Belga/TV)

Dat zegt de organisatie in Het Nieuwsblad en De Standaard. "We willen geen enkele Belgische supporter stigmatiseren", zegt woordvoerder Dirk Depover. "Integendeel, wij hopen echt dat onze landgenoten ginder een fantastisch feest meemaken. Maar we willen hen wel waarschuwen om het hoofd koel te houden. Ook als ze in een roes zitten of gedronken hebben."Child Focus vreest dat supporters zich zouden laten verleiden door jonge, sexy meisjes. Het merendeel is minderjarig, soms zelfs nog kind, en in de prostitutie geduwd uit armoede. In 2012 werd een half miljoen Braziliaanse minderjarigen slachtoffer van seksuele uitbuiting. (Belga/TV)