Een maand geleden werd Chavez in het land van Fidel Castro geopereerd aan een kankertumor. Daarvoor werd hevig gespeculeerd over de gezondheidstoestand van de Venozolaanse sterke man.

Chavez: 'Vertrouwen in snel herstel'

De 56-jarige Chavez was op 16 juli opnieuw naar Havana getrokken voor behandeling. Zaterdag keerde hij terug naar zijn land. Op de luchthaven van Caracas werd hij door ministers en toplui van het leger opgewacht.

Chavez zei er vertrouwen te hebben in een snel herstel. Chavez had vrijdag al aangeven nog behandelingen zullen volgen. Hij herhaalde nogmaals dat hij in 2012 een nieuw mandaat wil binnenhalen. Chavez is sinds 1998 aan de macht en won al drie keer de presidentsverkiezingen. (Belga/SD)

Een maand geleden werd Chavez in het land van Fidel Castro geopereerd aan een kankertumor. Daarvoor werd hevig gespeculeerd over de gezondheidstoestand van de Venozolaanse sterke man. Chavez: 'Vertrouwen in snel herstel' De 56-jarige Chavez was op 16 juli opnieuw naar Havana getrokken voor behandeling. Zaterdag keerde hij terug naar zijn land. Op de luchthaven van Caracas werd hij door ministers en toplui van het leger opgewacht. Chavez zei er vertrouwen te hebben in een snel herstel. Chavez had vrijdag al aangeven nog behandelingen zullen volgen. Hij herhaalde nogmaals dat hij in 2012 een nieuw mandaat wil binnenhalen. Chavez is sinds 1998 aan de macht en won al drie keer de presidentsverkiezingen. (Belga/SD)