Een vliegtuig, volgens de Britse zender ITV van verzendingsbedrijf DHL, schoot over de landingspiste de luchthaven van Bergamo en kwam op een weg terecht. De drie bemannningsleden bleven ongedeerd, geen enkel voertuig werd geraakt.

De oorzaak van het ongeluk omstreeks 4.00 uur is nog niet geweten. Mogelijk kan het te maken hebben met slecht weer. Het vlieverkeer lag tot ongeveer 7.00 uur stil. Talrijke vluchten naar en van de luchthaven werden geschrapt, of zijn naar Milaan Malpensa omgeleid. Het toestel, een Boeing 737, was opgestegen op de Parijse luchthaven Charles De Gaulle. (Belga/NSK)

Een vliegtuig, volgens de Britse zender ITV van verzendingsbedrijf DHL, schoot over de landingspiste de luchthaven van Bergamo en kwam op een weg terecht. De drie bemannningsleden bleven ongedeerd, geen enkel voertuig werd geraakt.De oorzaak van het ongeluk omstreeks 4.00 uur is nog niet geweten. Mogelijk kan het te maken hebben met slecht weer. Het vlieverkeer lag tot ongeveer 7.00 uur stil. Talrijke vluchten naar en van de luchthaven werden geschrapt, of zijn naar Milaan Malpensa omgeleid. Het toestel, een Boeing 737, was opgestegen op de Parijse luchthaven Charles De Gaulle. (Belga/NSK)