De Liberaal Democraten moeten beslissen welke partij ze steunen om Groot-Brittannië te besturen.

Dat heeft Nick Cameron, de leider van de Conservatieven, dinsdag gezegd.

De Conservatieven hebben de Britse parlementsverkiezingen gewonnen, maar haalden niet genoeg zetels voor een absolute meerderheid. Daardoor zijn er coalitiegesprekken nodig.

Conservatieven en Liberaal Democraten voerden die de afgelopen dagen, maar er waren ook 'geheime' ontmoetingen tussen de Lib Dems en Labour.

Maandag kondigde Gordon Brown aan dat hij opstapt als leider van Labour, wat voor de Liberaal Democraten van Nick Clegg de samenwerking met Labour vergemakkelijkt.

Cameron zei dinsdag dat het tijd is dat de Liberaal Democraten een beslissing nemen. 'Ik hoop dat de liberalen de juiste beslissing nemen die dit land een sterke en stabiele regering geeft die het hard en snel nodig heeft', aldus Cameron.

De Liberaal Democraten moeten beslissen welke partij ze steunen om Groot-Brittannië te besturen.Dat heeft Nick Cameron, de leider van de Conservatieven, dinsdag gezegd. De Conservatieven hebben de Britse parlementsverkiezingen gewonnen, maar haalden niet genoeg zetels voor een absolute meerderheid. Daardoor zijn er coalitiegesprekken nodig.Conservatieven en Liberaal Democraten voerden die de afgelopen dagen, maar er waren ook 'geheime' ontmoetingen tussen de Lib Dems en Labour.Maandag kondigde Gordon Brown aan dat hij opstapt als leider van Labour, wat voor de Liberaal Democraten van Nick Clegg de samenwerking met Labour vergemakkelijkt.Cameron zei dinsdag dat het tijd is dat de Liberaal Democraten een beslissing nemen. 'Ik hoop dat de liberalen de juiste beslissing nemen die dit land een sterke en stabiele regering geeft die het hard en snel nodig heeft', aldus Cameron.