De inhoud van de deal zal in een wet worden opgenomen die de regering zal indienen. Het document zal bijvoorbeeld de financiële verplichtingen van Londen aan de EU, de rechten van EU-burgers in Groot-Brittannië en details over een mogelijke overgangsfase oplijsten.

De parlementsleden zullen het wetsontwerp kunnen amenderen. Indien het parlement de wet afschiet, zal Groot-Brittannië de Europese Unie zonder akkoord verlaten, zei Davis. Als er geen akkoord is, dan zal het parlement geen zeg krijgen. De details van het document worden pas vrijgegeven na afronding van de onderhandelingen.

De inhoud van de deal zal in een wet worden opgenomen die de regering zal indienen. Het document zal bijvoorbeeld de financiële verplichtingen van Londen aan de EU, de rechten van EU-burgers in Groot-Brittannië en details over een mogelijke overgangsfase oplijsten. De parlementsleden zullen het wetsontwerp kunnen amenderen. Indien het parlement de wet afschiet, zal Groot-Brittannië de Europese Unie zonder akkoord verlaten, zei Davis. Als er geen akkoord is, dan zal het parlement geen zeg krijgen. De details van het document worden pas vrijgegeven na afronding van de onderhandelingen.