'Commandant Saddam' is in de nacht van donderdag op vrijdag gedood bij een vuurgevecht met Pakistaanse veiligheidstroepen in Jamrud, in het tribale gebied Khyber, zo citeert de krant The Express Tribune het lokale politiehoofd Shahab Ali Sjah. Zes medeplichtigen zijn gewond geraakt en gearresteerd.

Volgens de autoriteiten hielp Saddam de actie tegen de school voor soldatenkinderen organiseren en was hij ook betrokken bij acties tegen gezondheidswerkers die in Pakistan poliovaccinaties toedienden.

Bij de actie van een commando van de Taliban, een van de bloedigste aanslagen ooit in Pakistan, waren 150 mensen om het leven gekomen, onder wie vooral kinderen. (AFP/KVDA)

'Commandant Saddam' is in de nacht van donderdag op vrijdag gedood bij een vuurgevecht met Pakistaanse veiligheidstroepen in Jamrud, in het tribale gebied Khyber, zo citeert de krant The Express Tribune het lokale politiehoofd Shahab Ali Sjah. Zes medeplichtigen zijn gewond geraakt en gearresteerd. Volgens de autoriteiten hielp Saddam de actie tegen de school voor soldatenkinderen organiseren en was hij ook betrokken bij acties tegen gezondheidswerkers die in Pakistan poliovaccinaties toedienden. Bij de actie van een commando van de Taliban, een van de bloedigste aanslagen ooit in Pakistan, waren 150 mensen om het leven gekomen, onder wie vooral kinderen. (AFP/KVDA)