"Net als alle Brazilianen ben ik diep bedroefd over ons verlies", reageerde Rousseff via Twitter op het 1-7 verlies van de Braziliaanse nationale ploeg tegen Duitsland.

In oktober zijn er verkiezingen in Brazilië. Volgens de peilingen zou Rousseff die winnen, al zou het wel eens met de hakken over de sloot kunnen worden. Haar wordt vooral verweten dat ze de economie niet hard genoeg doet draaien. In het stadion werden er tijdens de wedstrijd vulgariteiten aan haar adres gescandeerd.

"Ik ben triest voor allen van ons en voor onze spelers", ging Rousseff verder. "Maar laten we onszelf niet nog verder de put in duwen."

De president sloot af met en citaat van de Braziliaanse zangeres Maria Bethania: "Sta op, schud het stof af en ga weer vooruit".

"Net als alle Brazilianen ben ik diep bedroefd over ons verlies", reageerde Rousseff via Twitter op het 1-7 verlies van de Braziliaanse nationale ploeg tegen Duitsland.In oktober zijn er verkiezingen in Brazilië. Volgens de peilingen zou Rousseff die winnen, al zou het wel eens met de hakken over de sloot kunnen worden. Haar wordt vooral verweten dat ze de economie niet hard genoeg doet draaien. In het stadion werden er tijdens de wedstrijd vulgariteiten aan haar adres gescandeerd."Ik ben triest voor allen van ons en voor onze spelers", ging Rousseff verder. "Maar laten we onszelf niet nog verder de put in duwen."De president sloot af met en citaat van de Braziliaanse zangeres Maria Bethania: "Sta op, schud het stof af en ga weer vooruit".