In het aardbevingsgebied in het centrum van Italië zijn meer dan 2000 hulpverleners met 400 voertuigen en zwaar materieel aan de slag, zei Frattasi. Indien nodig kunnen onmiddellijk meer manschappen gestuurd worden, zo werd hij voorts geciteerd door het persagentschap Ansa.

De aardbeving heeft hele dorpen in de regio's Lazio (Latium) en Le Marche (Marken) met de grond gelijkgemaakt. De meeste doden zijn geteld in de kleine gemeentes Amatrice, Accumoli en Pescara del Tronto. Ne de zwaarste aardbeving in de loop van dinsdagnacht werden honderden naschokken geregistreerd. (Belga/NSK)

In het aardbevingsgebied in het centrum van Italië zijn meer dan 2000 hulpverleners met 400 voertuigen en zwaar materieel aan de slag, zei Frattasi. Indien nodig kunnen onmiddellijk meer manschappen gestuurd worden, zo werd hij voorts geciteerd door het persagentschap Ansa.De aardbeving heeft hele dorpen in de regio's Lazio (Latium) en Le Marche (Marken) met de grond gelijkgemaakt. De meeste doden zijn geteld in de kleine gemeentes Amatrice, Accumoli en Pescara del Tronto. Ne de zwaarste aardbeving in de loop van dinsdagnacht werden honderden naschokken geregistreerd. (Belga/NSK)