'Kijk naar de vooringenomenheid, haat en onbeschoftheid namens 60 Minutes en CBS', schrijft hij donderdag. Het lange vraaggesprek had eigenlijk zondag op antenne moeten gaan. Trump zet het nu vroegtijdig online, wat een ongewone manier van doen is. 'Wees gewoon fair', zegt het staatshoofd aan het begin van de video. 'Ik wens dat u Joe Biden interviewt zoals u mij interviewt.'

Te zien is dat de president zich ergert aan de kritische vragen van veteraan-interviewer Lesley Stahl. Die vraagt hem onder meer of hij de vorige president Barack Obama en rivaal Joe Biden wil laten opsluiten. 'Obama en Biden bespioneerden mijn campagne', zegt Trump. 'Dat is nooit aangetoond', werpt de journaliste tegen. Waarop de president zegt dat het programma ten voordele van Biden onder de mat veegt.

Trump haalde in het Facebookbericht ook uit naar journaliste Kristen Welker, de debatleider bij zijn tweede en laatste verkiezingsdebat met Biden, donderdagavond. Zij is 'nog erger', aldus de president. Trump heeft een gespannen relatie met sommige media. Hij klaagde in zijn gesprek met Stahl dat zijn tegenstander Biden nooit kritische vragen krijgt in interviews. De media hebben daarbij zichzelf 'gediscrediteerd', zei hij tegenover CBS. 'Het is genoeg geweest', zegt Trump aan het einde van de clip. Hij maakt abrupt een einde aan het vraaggesprek en stapt op.

'Kijk naar de vooringenomenheid, haat en onbeschoftheid namens 60 Minutes en CBS', schrijft hij donderdag. Het lange vraaggesprek had eigenlijk zondag op antenne moeten gaan. Trump zet het nu vroegtijdig online, wat een ongewone manier van doen is. 'Wees gewoon fair', zegt het staatshoofd aan het begin van de video. 'Ik wens dat u Joe Biden interviewt zoals u mij interviewt.' Te zien is dat de president zich ergert aan de kritische vragen van veteraan-interviewer Lesley Stahl. Die vraagt hem onder meer of hij de vorige president Barack Obama en rivaal Joe Biden wil laten opsluiten. 'Obama en Biden bespioneerden mijn campagne', zegt Trump. 'Dat is nooit aangetoond', werpt de journaliste tegen. Waarop de president zegt dat het programma ten voordele van Biden onder de mat veegt. Trump haalde in het Facebookbericht ook uit naar journaliste Kristen Welker, de debatleider bij zijn tweede en laatste verkiezingsdebat met Biden, donderdagavond. Zij is 'nog erger', aldus de president. Trump heeft een gespannen relatie met sommige media. Hij klaagde in zijn gesprek met Stahl dat zijn tegenstander Biden nooit kritische vragen krijgt in interviews. De media hebben daarbij zichzelf 'gediscrediteerd', zei hij tegenover CBS. 'Het is genoeg geweest', zegt Trump aan het einde van de clip. Hij maakt abrupt een einde aan het vraaggesprek en stapt op.